Magical Tails Pixar’s Lilo

 

 

Nadat de dekking van Adele was gelukt was het wachten op wat voor kleurtjes erin zaten. We hadden het er al een tijdje over gehad zouden we geen 2de Coon willen en ja welke kleur zouden we dan willen. Onze voorkeur ging toch wel uit naar een Black Tortie White Poesje. Van af week 2 van de zwangerschap hebben we elke dag over Adele haar buikje geaaid en gevraagd naar een Black Tortie White Poesje in de hoop dat onze wens uit zou komen. Vol spanning ging de bevalling in. En ja hoor, Adele had 2 Black Tortie White poesjes! Lilo werd als laatste geboren maar we waren meteen verliefd op de “poes met snor”. 

Vanaf dag 1 werd ze al verziekt volgens mensen met knuffels. Lilo was al snel van het ontdekken en rond lopen in het hok. Met 4 weken liepen ze hierdoor ook los en luisterde ze al goed naar mijn stem. Ze raakte ook al snel gewend aan foto’s maken omdat ik er meestal wel boven opzat met mijn telefoon wat oooh wat waren ze schattig. Vooral Lilo was leuk om op de foto te zetten want die trok soms toch rare bekken! Dit is ze gelukkig niet verleerd en dit levert nog hele leuke foto’s op. 

Lilo’s karakter kan ik ook het best beschrijven als een beetje eenkennig, maar als ze je mag “Praat” ze de oren van je hoofd. Ze zal ook altijd bij je in de buurt zijn en wil ze graag met je spelen. Het laserlampje is toch wel favoriet. Als Lilo doorheeft dat je wakker word komt ze ook gelijk aansprinten om een paar aaitjes te halen. Het moment als je uit bed komt trekt ze 1 streep van de slaapkamer naar de achterdeur, want mevrouw wil naar buiten! Of het nou waait, regent of het zonnetje schijnt maakt Lilo niet uit! Ze wil elke dag naar buiten. Als het heeft geregend of het was koud komt ze zich vanzelf wel warme en drogen op schoot, want dat gaat immers sneller dan wachten. Dus om Lilo kort te beschrijven is het een Clown die toch wel graag kroelt en je overal volgt en graag met je praat. Wij hopen dat de kittens van Lilo net zo mooi en lief zullen zijn als hun moeder.